English فارسی

تابلو ایستاده طرح ریتال 

تابلو برق طرح ریتال چیست؟

جزو تابلوهای پرکاربرد است که برای مکان هایی مثل مراکز صنعتی، صنایع نفت گاز، کارگاه‌ها، ادارات، بانک‌ها و کارایی دارد. معمولا این نوع تابلو را برای مکان‌هایی که فضا و آمپر مصرفی کمی دارند مورد استفاده قرار میدهند. ازنظر کاربرد نیز مانند تابلوهای سیواکن هستند، فقط مونتاژ آنها راحتتر بوده و زمان کمتری نسبت به تابلوهای سیواکن می‌برند. دلیل آن نیز برمیگردد به اینکه این تابلوها باید از طریق سلول‌های جدا به یکدیگر کوپل مکانیکی شوند.

همچنین نسبت به تابلوهای طرح سیواکن زمان کمی برای مونتاژ لازم دارند و بسته به نیاز مشتری یا کارفرما میتوان درب­های خروجی را با شیشه­ای یا از طریق تلق شیشه­ای پوشش داد، تا کلیدهای خروجی قابل مشاهده باشند. این تابلوهااز نظر کاربرد و طراحی به سه دسته تابلو طرح ریتال دیواری، تابلو طرح ریتال ایستاده و تابلو طرح ریتال پیانویی یا اپراتوری تقسیم میشود.

انواع تابلو برق طرح ریتال؟

  • تابلو ریتال ایستاده (سلول)
  • تابلو ریتال دیواری
  • تابلو ریتال مدل پیانویی

 


تابلو ریتال ایستاده 

تابلوهای ایستاده طرح ریتال نیز به دو مدل تقسیم می‌شوند: تابلو طرح ریتال ایستاده PSو تابلو طرح ریتال ایستاده ES. این دو مدل تابلو تفاوت‌های زیادی باهم دارند و هرکدام از آنها دارای خصوصیات منحصربه‌فردی است.

تابلو طرح ریتال ایستاده مدل PS:

این مدل این امکان را برای شما فراهم می‌کند تا چند سلول را به یکدیگر متصل کنید تا به ابعاد موردنیاز دست پیدا کنید. دیواره‌های پهلویی و پشتی این مدل یکپارچه نبوده و به‌وسیله‌ی پیچ به هم متصل می‌شوند. به‌همین‌دلیل، قابلیت گسترش ابعاد را دارد. اما اگر شما تنها به یک سلول نیاز دارید، بهتر است به‌جای آن از مدل ES استفاده کنید. دلیل آن هم این است که مدل ES ارزان‌تر از مدل PS است.

تابلو طرح ریتال ایستاده مدل ES:

در این مدل، تمامی دیواره‌های پهلویی و پشتی یکپارچه هستند و قابلیت اینکه در آینده بتوانید آنها را گسترش بدهید ندارند. اما مزیت بزرگ این مدل ارزان‌تر بودن آن نسبت به مدل PS است. همچنین به‌دلیل یکپارچه بودن بدنه‌ی این تابلو برق، امکان IP (درجه حفاظت) بالاتر را فراهم می‌کند. در قسمت‌های بعدی درمورد درجه حفاظت تابلوهای برق صحبت خواهیم کرد.

تابلو طرح ریتال ایستاده مدل TS8:

تابلوهای جدید  TS8 ریتال، به لحاظ هماهنگی، تقارن، کیفیت بالا‌ و نیز سادگی استفاده، راهکاری کامل و مقرون به صرفه ارائه می‌کنند. ساخت پروفیل و سلول بصورت کاملا‌ً مکانیزه و پوشش چند مرحله‌ای ضد خوردگی و رنگ پودری در کنار سهولت کار، مونتاژ، قابلیت توسعه از چهار طرف و نیز تنوع متعلقات قابل نصب، انتخابی مطمئن و مناسب برای شرایط کاری متفاوت فراهم می‌کند.

 از ویژگیهای بارز تابلوهای  PS نسبت به تیپ  TS8، می‌توان به افزایش حجم مفید تابلو به میزان 15% ، کاهش وزن تابلو به میزان 15% و افزایش استحکام مکانیکی آن به میزان 30% اشاره نمود.


ابعاد استاندارد تابلو برق ریتال

تابلو ایستاده
ابعاد صفحه مونتاژ            ابعاد تابلو
عمق مفید    عرض        ارتفاع      عمق      عرض      ارتفاع
50 50 190 60 60 210
50 70 190 60 80 210
70 70 190 80 80 210
70 110 190 80 120 210

 

انواع تابلو ایستاده ریتال از نظر کاربری

1.تابلو برق طرح ریتال:  

2.تابلو برق حفاظت (سوئینگ): نوعی از تابلوهای Rack هستند که دارای درب متحرک می باشد و مزیت آنها این است که پشت تجهیزات آن قابل رویت است و دسترسی به پشت تجهیزات فراهم است این مدل بسیار گران است و درب آن میتوانند از شیشه هم باشد

 

3.تابلو برق طرح ریتال ویژه (سفارشی):